Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalemim, kırılır, okuma

Okuma Sen Kırılır Kalemim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okuma Sen Kırılır Kalemim

Okuma Sen Kırılır Kalemim - Cavit İnal

Bak işte olmadı yıkıldı domino taşları gibi tüm umutlar ve kapattı karanlık güneşimi:şimdi ne yapıyorum bilmiyorum ama galiba yalnızımBoşluklar ise özlemle vuslatta

Fotoğrafları tenbel uykularından uyandırıp,ben dalıyorum bazen yeşil denizlerin kimsesiz gecelerinde anlaşılmaz uykulara

İnsan,zaman,mekan öyle bir üçgen ki dogru acıyı bulursan yaşarsın,ama ters acı olmayıda ben secmedim

Saikaların karanlığın bağrına saplandığı bir gecede uğurlamak isterdim rüyalarımı

Oysa hayat bana yalan söylemiş

Şimdi ben, daha düncek,demincek,sana meftun,sana deli olan ben

Keşkeşlere lanetler yağdırarak gidiyorum ve istemiyorum yol arkadaşı,bencillik çukurlarına gömüyorum seniSusmak kadar konuşmak istiyorum ve sessizlik yakınıyor sözlerimdenNice atsızları yutan bu azgın dalgalar vuruyor yüzümün sert yamaçlarına,anlıyorum ''gitmek kavlidir'' şimdi

İsyanlarım karışıyor kanıma,karanlığı yırtıyor çaresizlik feryatları,sonu bilmek tad vermiyor,tekrarlanıyor her cümle ve her hareket,yine ayrılıklar çağı gelmiş

Yeter demek geliyor içimden,bir çığlık oluyor sessizliğim herkes sağırSebebsizlikler deryasında boğulan insanlar ve benNekadar isyankar olabilirsin hayata yada nekadar anlayabilirsin anladığını,suçsuz kelimeleri ölüm makinesine dönüştüren ve her sözü namluya biliçsizce sürüp kör karanlığa atan insanlara mı yeter diyeceksin,yoksa bunu izleyen,suçluyu masum yapan gözlere mi

Cavit İnal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com