Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir AynaGizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna Yazısı - Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna Neslihan Eken - Neslihan Eken Yazıları Gittin biliyorum ![]() sana kapamadım kalbimin kapısını![]() sensiz nefes alamamki![]() sensizlikteyim ve kahroluyorum neden gittin diye kızamıyorumda sana ![]() rüzgarın yön değiştirdiği yerdeyim sanki![]() ![]() sensiz yaşayamamki sensizlikteyim![]() dudaklarımı aralayıp söylediğim sözlerdesin![]() ![]() unuttum sanma sakın herşeyde sen varsın![]() ![]() kuytu akşamlarda seni düşünüp tebessüm etmeliyim![]() gündüzlerin aydınlığında tebessümünle mutluluk hissedeceğim yoklupunda ayaklarıma takılan prangalar gözlerime düşen uykusuzluk![]() ![]() hep düşledim![]() sevgilin kadar sana yakın olmak isterdim sokağımdan geçmesende evinin balkonunda kaktüsün dikeni olmak isterdim![]() ![]() eline dokunmak için![]() yoruldum artık snei beklemekten![]() bıktım![]() sana kızıyorum ama beni boş bir alemde sevgisiz bıraktığın için![]() kendime kızıyorum seni sevdiğim için Seni özlüyorum![]() oysa yoksun![]() bahar gelmiş sen yoksun ne önemi var?sensiz zaman geçmiş ne önemi var![]() ![]() ben yokluğunda gçeen zamanı yasanmamıs sayıyorum![]() ![]() biliyorum ölümüm seni düşünürken ansızın gelecek![]() gçzlerimin baktığı yerde dudaklarımın seni sayıkladğı ölümün acısı hafif kalıcak yanında![]() ![]() Yanlızlığım hep belki kalıcak seninle![]() ![]() sensizliğimde kayıp şehirlerin sokaklarında yapayanlız kaldım![]() gizli gizli ağladığımı gören bir ayna![]() ![]() ![]() Neslihan Eken |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|