Düşlerde Huzur |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşlerde HuzurDüşlerde Huzur Yazısı - Düşlerde Huzur Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları Bir sabah aniden uykumdan uyanıp henüz güneşin yeni yeni rengini belli etmeye calıstıgı dakikalarda,belki birazda korkuyla gökyüzüne bakıyorum ![]() ![]() Nedensiz,amaçsız bir bakış bu ve korku dolu![]() ![]() önce sessizce nefesimi ayarlamaya calısıyorum kalbim kuş olup ucacakmıscasına atmakta,insan telaşlanmaya ne kadar gerek olup olmadıgını kendisine sormakta![]() ![]() sonra derin bir nefes alıp bakıyorum hiçbirşey olmamıscasına dönen dünyaya![]() Anlıyorum ki o dakikada;Hersey gercekten yolunda![]() ![]() sonra yarım kalan uykumu tamamlayabilmek için tekrar çalısıyorum uyumaya![]() ![]() ve işte kısa bir zaman sonra; bir ruya daha![]() ![]() Fakat bukez önceki gibi değil![]() ![]() beni korkutmuyor![]() kan ter içinde uyanmamı saglayacak kareler yok!bukez beni korkuyla aniden kaldıran ruyama tezat![]() ![]() çiçek bahçeleriyle süslenmiş,Mavi ile yeşilin dost oldugu , bahar havasının bollugunda![]() ![]() şırıl şırıl akan suyun insana huzur verdiği ,bizi bambaska diyarlara götürüyor![]() ![]() ![]() apaydınlık bir ruya oluyor içimi kıpır kıpır eden,gönlüme umut veren keşke gerçek olsa diyebileceğim müthiş bir yer ![]() ![]() Yalnız değilim o güzel yerde,Yaşama Sevincim var,ailem var, hatta birkaç tane arkadasım bile var![]() ![]() Herne kadar buradan söylediklerimin rüya oldugu anlasılıyorsa da ,her türlü güzellik var o diyarda ![]() ![]() Belki gerçek olmaz ama ;huzurla uyumus olmak da yeter bana ikinci rüyamdan sonra uyanıyorum büyük bir huzurla,içim bol bol dolmuşken maviyle,umutla ![]() ![]() hemen pencereme kosup kaldırıyorum basımı yukarıya,bakıyorum ; masmavi kıpır kıpır gökyüzüme umuduma![]() ![]() biraz heyecanlanıyorum o anda![]() ![]() yüzümde güller açıyor mutlulugun getirdiği hayata sarılmayla![]() ![]() bir an kusku duyuyorum yasadıklarıma,yoksa tümbunlar hâla mı rüya?tabi insan alıskın olmayınca böyle mutluluga şüpheleniyor hafif heyecan birazda korkuyla![]() ![]() Sonra anlıyorum ki hepsi gerçek,yani uyandıktan sonrası![]() ![]() öyle garip ki sanki tüm bunlar düşlerimin devamı![]() ![]() ![]() Neyse o sırada durdurmusum zamanı,beni bekliyor sanki günün devamı ![]() ![]() e diyorum artık susma zamanı![]() Şimdi ne olmalı?kuskusuz ;Huzurun , mutlulugun keyfine varmalı ![]() ![]() Tadını çıkarmalı![]() ![]() Sıla Paylar |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|