![]() |
Bay Doğruyu Ararken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bay Doğruyu ArarkenKişisel Gelişim Yazıları - Kişsel Gelişimde Mükemmeliyetçilik ’ İşimiz sevgiyi aramak değil, onun gelişini önleyen tüm engelleri ortadan kaldırmak olmalıdır’’ SEVGİYE DÖNÜŞ Pek çok bekar arkadaşımla konuşurken ortak sızlandıkları konu şu oluyor: DOĞRU ADAM BANA GELMİYOR ![]() Sorsak doğru kişiyi tarif eder misin? Doğru adam kendi egosunun yansıması ![]() ![]() ![]() ![]() Asla mutlu olmayacağına koşullanmış bir danışanımla, çekirdek inanç çalışmamızda annesinin ektiği bir inançla karşılaşıverdik ![]() ![]() ![]() Kendimizi ya çok önemsiyor yada yok sayıyor ve değersizleştiriyoruz ![]() İnsanın işi SEVGİYİ ARAMAK değil, sevginin kendisine gelmesini önleyen tüm engelleri kaldırmak olmalıdır ![]() ![]() Allahım bana bay mükemmeli gönder, demek yerine: Allahım beni en iyi tanıyıp bilen sensin ![]() ![]() ![]() Ve şuda unutulmamalıdır ki, mükemmel ilişkiye giden yolda, canınızı acıtan ve kötü huylarınızı törpüleyen ilişkilerde yaşayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Özetle Dostlar:’’ Bay Doğru veya Bay Yanlış yoktur ![]() Mesele doğru kişiyi bulmak değil, DOĞRU KİŞİ OLABİLMEKTE ![]() YÜKSEL KÖKSAL |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|