![]() |
Çalışanların Yeni Sorumluluğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çalışanların Yeni SorumluluğuMarkayı yaşamak: Yeni trend bu ![]() ![]() Uygulama Amerika'da pek çok marka arasında gündeme alınmış durumda ![]() ![]() Bugüne dek yaygın olan çalışanın marka sadakati anlayışını örneklersek Microsoft çalışanı toplantıya elinde iphone ile girmiyorken, ya da Ford çalışanı Toyota kullanmıyorken, bugün çalışandan artık sosyal sorumluluk uygulamalarına da sahip çıkması bekleniyor ![]() ![]() EVDE DE UYGULUYOR MU Örneğin marka "yeşil" hareketini destekliyorsa, ve üretim süreçlerinde doğayı kirletmemek adına gerekli tedbirleri alıyorsa, aydınlatmada geri dönüşümlü ampuller kullanıyorsa, çalışanının sosyal hayatında, ailesiyle birlikte bu değerlere sahip çıkmasını bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MODA RÜZGARI OFİSE KAÇSIN Kadın giyiminde son birkaç sezondur devam eden kol ve omuz detaylarından sonra gündemde yaka detayları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CEKET KURALLARI Kol boylarına dikkat! Hanımlar, ceketlerle ilgili kurallar bizim için de var ![]() ![]() BEYLER İÇİN SİHİRLİ DEĞNEK: KRUVAZE CEKETLER Bahar geldi, vitrinler değişti, o kadar çok kruvaze ceket, hırka göreceksiniz ki önyargıları kırıp bu kesimle tanışmanın zamanıdır ![]() Kruvaze ceket kesimi bir klasik olmasına rağmen herkese hitap eden bir tarz değildir ![]() ![]() ![]() Siz ceketinizi iliklemeye razıysanız ben size kruvaze ceketle de ince görünmenin sırrını verebilirim: - Öncelikle ceketin iliklendiği yerin alçak kesim olması önemli, yani daha göbek deliğinize yakın bir derin V kesimi avantajlı olur ![]() ![]() - Bir de sadece 1 veya 2 düğme iliklensin, kalanı dekoratif olsun ki ceket iki kat kumaşla potluk yapmasın ![]() Gördüğünüz gibi modada kuralları, önyargıları kırmak hiç zor değil, bir çözüm bulunur ![]() Bir soru bir cevap Sigorta sektöründe çalışıyorum, ince kıravatları beğeniyorum, tavsiye eder misiniz? Haklısınız, kıravatlar inceldikçe inceldi, yakalarla beraber ![]() ![]() ![]() ![]() AYIN YANLIŞ STİLİ ALİ DEMİR / ÖSYM BAŞKANI Malum icraat ve açıklamalarını zaten biliyoruz ![]() ![]() ![]() Yazan : Suna Kabadayı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|