|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aizi, düşünceleriniz, ele, geçirdiğinde, yapmalısınız |
![]() |
Düşünceleriniz Aizi Ele Geçirdiğinde Ne Yapmalısınız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünceleriniz Aizi Ele Geçirdiğinde Ne Yapmalısınız?“Kahretsin! Neden bir saniye bile düşünmeye ara veremiyorum?” Sabah yedide meditasyon yapmaya çalışırken kendi kendime tekrarladığım cümle buydu ![]() Bazı günler düşüncelerimin yavaşladığı ve bir süre sonra durduğu o derin meditasyon alanına girmeyi başarabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünceleriniz sizi ele geçirdiğinde ne yapmalısınız? “Kahretsin! Neden bir saniye bile düşünmeye ara veremiyorum?” Sabah yedide meditasyon yapmaya çalışırken kendi kendime tekrarladığım cümle buydu ![]() Bazı günler düşüncelerimin yavaşladığı ve bir süre sonra durduğu o derin meditasyon alanına girmeyi başarabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak bugün bu akışa kendimi kaptıramadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bir düşünceyle beraber gözlerimi daha sıkı kapadım ve “HAYIR şu an değil!” dedim ![]() ![]() ![]() Sonra günlüğüme yazarken bir anda şunu anladım: Çok fazla zorluyordum ![]() ![]() ![]() Bu bana küçük bir kız çocuğuyken doktorun muayenesinde olduğum iğneleri hatırlattı ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sinir bozucu düşüncelerle ilgili de aynı durum söz konusu ![]() ![]() ![]() ![]() Direnme bir çeşit kontroldür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Direnme hayatımızın her alanında karşımıza çıkabilir, sadece sabah meditasyonlarımızda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok açık bir şekilde direnmenin hayatımızın doğal akışını kesintiye uğrattığını fark ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin de hayatınızda değişime direndiğiniz alanlar var mı? Onların sizi nasıl etkilediğini görebiliyor musunuz? Eğer direnmeyi bırakırsanız ve set çekmezseniz hayatınız nasıl değişir? Yazar: Angela Artemis |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|