Sınav Olumlamaları

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sınav Olumlamaları

Ben bu sınavda şimdiye kadar öğrendiğim bütün bilgileri kolaylıkla hatırlayarak sakince ve hızla soruları doğru bir şekilde çözüyorum Benim bilinçaltım, sahip olduğu olağanüstü kapasiteyle ihtiyacım olduğu anda istediğim bilgileri bana ulaştırır

Hayatımın birçok döneminde yaptığım gibi bu kez de yeni bir aşamaya yeni bir döneme geçmek için bu sınav benim için eğlenceli ve güzel bir basamaktır

Başarılı ve mutlu olmak için yaptığım bu uzun yolculukta bu sınav bana yeni imkânlar ve seçenekler sunacak

Beynimin sonsuz kapasitesi, bir soruyu çözerken en uygun yolları kendiliğinden ve süratle bana buldurur

Daha önce de ben bebekliğimden bu yana, başlangıçta zor, hatta imkânsız görünen birçok işi başardım Yürümeyi öğrendiğim zamanları hatırlıyorum Önce emeklemiştim sonra sıralayıp yürümüştüm Aslında her bir aşama kendi başına bir zaferdi

Sonra konuşmaya başladığım günler? Birkaç heceyi bir araya getirdiğimde hissettiğim başarı duygusunu çevremdeki insanların sevincinden okuyabiliyordum

Ve alfabeyi öğrenmem? Sonra çarpım tablosunu ve diğerlerini? Başlangıçta hepsi aşılmaz birer dağ gibiydiler Ama şimdi bunları otomatik olarak ve kendiliğinden yapabiliyorum Çünkü zihnim her bir öğrenme aşamasında zaferi bana kolayca sundu

Şimdi de bu sınavda aynı şey olacak Ben sakince bilinçaltımda yer etmiş bilgilerime ulaşacağım Her bir sözcük, her bir sayı, her bir detay, kolayca akıp gelecek? Süratle ama sakince bu doğru yanıtları önümdeki kâğıda aktaracağım

Elimde tuttuğum kalem, onun rengi, kâğıdın üstündeki dansı, parmaklarımdaki hissi bana bu zaferimi hatırlatacak

Kalemim ve ben bütünleşiyoruz

Bilgilerimle ben bütünleşiyoruz

Zaman benim soruları rahatça çözmem için genişleyip yayılacak beni bekleyecek

Zamanla ben bütünleşiyoruz

Sınav için ayrılan zaman bana bilgilerimi kâğıda dökmek için rahatça yetecek

Sınav salonunda kendimi görebiliyorum

Parlak bir yıldız gibi ışıdığımı görebiliyorum, hissedebiliyorum

Zihnimde ?sen muhteşemsin? diyen bir ses bana eşlik ediyor

SEN MUHTEŞEMSİN

Her bir soruyu çözüşümde adım adım, zirveye yaklaşıyorum

Birinci soru, ikinci soru, yirminci soru? Ve bütün sorular?

Sınav sonuçlarını okurken sevinçten havaya zıpladığımı görebiliyorum

YAŞASIN

BAŞARDIM

Bunun için bilinçaltıma, yeteneklerime şimdiden teşekkür ediyorum

Üniversiteyi bitirdiğim günü görebiliyorum

Hayatımın yepyeni hedefleri ve zaferleri için, yeni basamakları şarkı söyleyerek hızla tırmanmak için, gerekli bütün yeteneklere sahibim

Şimdi kalemim, aklım, bilgilerim ve ben sınava hazırız

KENDİME GÜVENİYORUM

BAŞARMAM İÇİN SAHİP OLMAM GEREKEN HERŞEY BENDE VAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com