![]() |
Sınav Olumlamaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınav OlumlamalarıBen bu sınavda şimdiye kadar öğrendiğim bütün bilgileri kolaylıkla hatırlayarak sakince ve hızla soruları doğru bir şekilde çözüyorum ![]() ![]() Hayatımın birçok döneminde yaptığım gibi bu kez de yeni bir aşamaya yeni bir döneme geçmek için bu sınav benim için eğlenceli ve güzel bir basamaktır ![]() Başarılı ve mutlu olmak için yaptığım bu uzun yolculukta bu sınav bana yeni imkânlar ve seçenekler sunacak ![]() Beynimin sonsuz kapasitesi, bir soruyu çözerken en uygun yolları kendiliğinden ve süratle bana buldurur ![]() Daha önce de ben bebekliğimden bu yana, başlangıçta zor, hatta imkânsız görünen birçok işi başardım ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra konuşmaya başladığım günler? Birkaç heceyi bir araya getirdiğimde hissettiğim başarı duygusunu çevremdeki insanların sevincinden okuyabiliyordum ![]() Ve alfabeyi öğrenmem? Sonra çarpım tablosunu ve diğerlerini? Başlangıçta hepsi aşılmaz birer dağ gibiydiler ![]() ![]() ![]() Şimdi de bu sınavda aynı şey olacak ![]() ![]() ![]() Elimde tuttuğum kalem, onun rengi, kâğıdın üstündeki dansı, parmaklarımdaki hissi bana bu zaferimi hatırlatacak ![]() Kalemim ve ben bütünleşiyoruz ![]() Bilgilerimle ben bütünleşiyoruz ![]() Zaman benim soruları rahatça çözmem için genişleyip yayılacak beni bekleyecek ![]() Zamanla ben bütünleşiyoruz ![]() Sınav için ayrılan zaman bana bilgilerimi kâğıda dökmek için rahatça yetecek ![]() Sınav salonunda kendimi görebiliyorum ![]() Parlak bir yıldız gibi ışıdığımı görebiliyorum, hissedebiliyorum ![]() Zihnimde ?sen muhteşemsin? diyen bir ses bana eşlik ediyor ![]() SEN MUHTEŞEMSİN ![]() Her bir soruyu çözüşümde adım adım, zirveye yaklaşıyorum ![]() Birinci soru, ikinci soru, yirminci soru? Ve bütün sorular? Sınav sonuçlarını okurken sevinçten havaya zıpladığımı görebiliyorum ![]() YAŞASIN ![]() BAŞARDIM ![]() Bunun için bilinçaltıma, yeteneklerime şimdiden teşekkür ediyorum ![]() Üniversiteyi bitirdiğim günü görebiliyorum ![]() Hayatımın yepyeni hedefleri ve zaferleri için, yeni basamakları şarkı söyleyerek hızla tırmanmak için, gerekli bütün yeteneklere sahibim ![]() Şimdi kalemim, aklım, bilgilerim ve ben sınava hazırız ![]() KENDİME GÜVENİYORUM ![]() BAŞARMAM İÇİN SAHİP OLMAM GEREKEN HERŞEY BENDE VAR ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|