![]() |
Tiyatro mu?.. O da ne demek?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Tiyatro mu?.. O da ne demek?..Tiyatro mu? ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç sordu mu? çocuğunuz tiyatro nedir diye? ![]() ![]() ![]() ![]() O da duyduysa eğer! ![]() ![]() ![]() kaç kere tuttuk elinden götürdük o sihirli ortamlara? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaptıysak ne kadar? ![]() ![]() ![]() Tiyatro nedir? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok aslında biz tiyatroyu seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatin seyirci koltuğundan bedeli para ile seyredilen kısmı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzünlü bir anda gülerse, güleceği yerde ağlarsa, veyahut sahne olsun başka şey olsun, yapacağı şeylerin bulunduğu konuma göre hesaplayamaz çirkin görünmesini sağlarsa, oyunda büyüsünü yitirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamı anlayabilmek ve anlatabilmek için baktığımız pencere ![]() Sanatsız bir yaşam, karanlıklar içerisinde oturmaktır ![]() Sanat, aydınlığı getirmek için uzandığımız bir elektrik düğmesidir ![]() sahte yaşamların canlandırılması sanatıdır Gündüzlere taç giydirecek akşam yok, Her gün arafeymiş, ne yazık bayram yok, Mevzu sayısız, model bol, eller fırça, Bez var, boya var bizde fakat ressam yok ![]() ![]() ![]() 'Sanat yok, sanatkâr yok, hareket, hararet, kıyamet yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlığın için teşekkür ederim sana ![]() Bana yaşama coşkusu ve arzusu verdin, beni saplantılarımdan kurtardın, arzularımı tatmin ettin, sevmeyi ve sevilmeyi öğrettin, kendimle ve dünyayla uyumlu olma mutluluğunu tattırdın, yaşadığımı ve özgürlüğümü hissettirdin ![]() “Tiyatrom” Arkadaşlığın için teşekkür ederim sana ![]() Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış ![]() ![]() ![]() Ne mutlu Tiyatro`yu kendi ideolojilerinden ayıran ve insanlara faydalı olmak için yapan ve hayata neden geldiğini bildiği gibi Tiyatroyu da neden yaptığını bilen sanatçılara ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış ![]() ![]() ![]() Çok güzel bir yazı, eline sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|