Kışke

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kışke



mardin yemekleri - yöresel yemekler
KIŞKE (MARDİN)



MALZEME:
1 adet koyun kol,
1,5 su bardağı nohut,
3 su bardağı buğday,
5 çorba kaşığı katıyağ,
su,
biber,
tuz
Yapılışı
Etle beraber, akşamdan ıslatılmış nohut ve buğdayı, arasıra köpüğünü alarak kaynatın Et ve nohut dağılınca eti kemiklerinden ayırıp, didikleyin Etin suyuna didiklenmiş etleri ve tuzunu katıp kaynatın Suyunu çekerse sıcak su ekleyin Servis yaparken üzerine kızgın yağ gezdirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.