Abanuş |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
AbanuşMALZEME: Patlıcan 4 adet Kuşbaşı et 200 gr Sivri biber 2-3 adet Tereyağı 2 çorba kaşığı Domates 3 adet Sarmısak 3-4 diş YAPILIŞI: Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın Tuzunu ayarlayın Servis tabağına alın 200 gr Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun Patlıcanlı karışımın üzerinde servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|