Abanuş

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abanuş



MALZEME:


Patlıcan 4 adet

Kuşbaşı et 200 gr

Sivri biber 2-3 adet

Tereyağı 2 çorba kaşığı

Domates 3 adet

Sarmısak 3-4 diş

YAPILIŞI:

Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın Tuzunu ayarlayın Servis tabağına alın 200 gr Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun Patlıcanlı karışımın üzerinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.