![]() |
Fetta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() FettaMalzemeler 1 çorba kaşığı tereyağı 6 adet piliç göğsü 1 çay bardağı badem (soyulmuş) 1 çay kaşığı tarçın 3 çorba kaşığı tahin 6 diş sarmısak 2 su bardağı pirinç 3 çay bardağı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 adet yufka 1 fincan çam fıstığı 2 soğan 1 limon Maydanoz yapılışı Piliç göğsünü üç parçaya ayırıp, kızgın bir tavada sıvı yağla biraz kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer bir yanda bir taşım kaynatıp haşladıktan sonra bademlerin kabuklarını soyup ikiye böldükten sonra tavada yakmadan, biraz kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|