![]() |
PKK'ya Karşı Rambo... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() PKK'ya Karşı Rambo...Terörle mücadelede dev bir modernleşme hamlesine yönelen TSK, ağırlığı artık düzenli ordudan profesyonel komando güçlerine kaydırıyor ![]() ![]() ![]() Terörle Mücadelede uzman personel kullanmadığı için çok sayıda şehit verdiği gerekçesiyle eleştirilen Türk Silahlı Kuvvetleri, yeniden yapılanma çalışmalarına hazırlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEDEK SUBAY VE ERLER OLMAYACAK Terörle mücadelede profesyonel olarak görev yapan Özel Kuvvetler ve Jandarma Özel Harekat kadrolarının ardından komando tugayları da önümüzdeki yıldan itibaren profesyonel askerlerden oluşacak ![]() ![]() ![]() KOMANDO NASIL EĞİTİLİYOR? Doğu ve Güneydoğu'da görev yapacak komandolar Isparta Eğirdir'deki Komando Okulu'nda 9-16 hafta arasında eğitim alıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROFESYONEL ASKERİN AVANTAJLARI * Komandolar, benzer bir arazide eğitim yaptıkları için Doğu ve Güneydoğu'nun arazi yapısına hâkim olacak ![]() * Askerlere Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan komutanlarca eğitim verileceği için bölgede yaşanabilecek riskler konusunda daha bilinçli olarak görev yapacaklar ![]() * Sürekli asker sirkülasyonunun önüne geçilecek ![]() ![]() ![]() * Bölgede sürekli aynı uzman kadronun olması bölge halkını da yakından tanıma olanağını sağlayacak ![]() 155 gün sürekli eğitim Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'ndaki askerler, "Taş yağsa da eğitim dışarıda olur" sloganıyla 155 gün boyunca, insan doğasını zorlayan esaslı bir eğitimden geçiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TEMUR38
|
![]() dünyada teröre bizim kadar şehit veren başka bi ülke yok herhalde ne diyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() eline sağlık yosun, böyle haberler ver bize hep, inşallah bu konuyu kökten halledeceğiz, çok acı çektik çok ![]() ![]() haber için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|