Yoğurtlu Pastigan Aşı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Pastigan Aşı



MALZEMELER


1 su bardağı yeşil mercimek

1 çay bardağı pilavlık bulgur

2 su bardağı yoğurt

Yarım demet dereotu

2 diş sarmısak

Tuz




HAZIRLANIŞI


Mercimeği bol suda haşlayın, yumuşamaya başlayınca bulguru ekleyip, tuzu koyun Mercimek ve bulgur pişince soğumaya bırakın Çorba yenileceği zaman derin bir tasın içinde yoğurt ve dövülmüş sarmısağı, ılık çorbanın içine karıştırarak ekleyin Yoğurdun boza kıvamına gelmesi için gerekirse yoğurdun içine su da ekleyin

Çorbanın üzerine çok ince kıyılmış dereotu serpiştirerek servise sunun




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.