![]() |
Ton Balıklı Ve Peynirli İspanak Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ton Balıklı Ve Peynirli İspanak SarmasıTon Balıklı Ve Peynirli ıspanak Sarması Tarifi - Ton Balıklı Ve Peynirli ıspanak Sarması Nasıl Yapılır Malzemeler: 1 kilogram haşlanmış yıkanmış ıspanak 400 gram erzincan tulumpeyniri 100 gram salçasız tonbalığı konservesi 3 çorba kaşığı yağlı kaşar rendesi 2 çorba kaşığı dövülmüş kuru ekmek içi 2 adet yumurta 1 küçük kavanoz hazır mayonez bir parça tülbent ve ince plastik kağıt yapılışı : ıspanağı haşlandıktan sonra iyice ellerinizle sıkarak suyunu akıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|