![]() |
Beşamel Salçalı Divane Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşamel Salçalı Divane SarmaBeşamel Salçalı Divane Sarma Tarifi - Beşamel Salçalı Divane Sarma Nasıl Yapılır - Beşamel Salçalı Divane Sarma Malzemeleri BEŞAMEL SALÇALI DİVANE SARMASI Gerekli malzeme: 1/2 kilo ıspanak, 250-300 gram tulum peyniri, 1 avuç temizlenmiş ve sadece yaprakları alınmış maydanoz, 1 yumurta, 250 gram kıyılmış salam, 2 bardak süt, 1 çimdik cevz-i bevva, 1 kahve fincanı un, 2 çorba kaşığı sadeyağ ![]() Yapımı: 1 kahve fincanı un, 2 çorba kaşığı sadeyağ, 2 bardak süt, yeteri kadar tuz ve 1 çimdik cevz-i bevvayla bir beşamel salçası hazırlamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En üste kalan beşamel salçasını yaydıktan sonra kabı orta ısılı fırına koymalı ve beşamel salçası nar gibi oluncaya kadar yemeği pişirmeli ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|