![]() |
Mısırlı Pancar Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mısırlı Pancar Sarmasıpancar sarması nasıl yapılır - mısırlı sarmaMalzemeler: 3 bağ pancar 500 gr çekinti mısır 2 soğan 30 gr tereyağı 1 kahve fincanı sıvıyağ Yarım demet maydanoz 2 çorba kaşığı biber salçası 1 kâse sarımsaklı yoğurt Tuz Kırmızı tozbiber Tarifi: Çekinti mısırın üzerine çıkacak kadar su ve tuz ekleyip koyulaşıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bir parçasına birer kaşık iç malzeme ekleyip üçgen şeklinde sarın ve tencereye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Çekinti mısır, değirmende az dövülmüş kırık mısıra verilen ad ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|