Tombul Kabak Dolması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tombul Kabak DolmasıTombul Kabak Dolması Tarifi - Tombul Kabak Dolması Nasıl Yapılır - Tombul Kabak Dolması Malzemeleri Tombul Kabak Dolması Elif Korkmazel 6 adet tombul kabak 1 adet soğan 1 çay bardağı pirinç 1/2 demet maydanoz ve dereotu 8-10 dal nane 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay bardağı zeytinyağı 15 su bardağı su Tuz Karabiber Kabakları yıkadıktan sonra üstünden kesip kapak yapın İçlerini oyun ve tuzla ovun Yemeklik doğranmış soğanı bir kaseye alın İçine yıkanmış pirinç, kıyılmış maydanoz, dereotu ile nane, toz şeker, zeytinyağı, tuz, karabiber katıp iyice karıştırın Dolmaların içini harçla doldurup tencereye dizin Üzerine kestiğiniz kapakları yerleştirin ve suyunu koyun Orta ateşte 30 dakika kadar pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|