Peynirli Kabak Dolması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynirli Kabak DolmasıPeynirli Kabak Dolması Tarifi - Peynirli Kabak Dolmasının Yapılışı Malzemeler: 6 dolmalık kabak 250 gr peynir rendesi (tercihen tulum) 1/2 bardak süt isteğe göre haşlanmış kuşbaşı et, salam ya da sosis dereotu tuz karabiber Yapılışı: Kabakların iki başı kesilir İçi çıkarılır Tuzlu suda yenecek kıvama gelene kadar haşlanır Pişince fırına dayanıklı kaba yerleştirilir Peynir rendesi, süt, dereotu, istenilen tür eti karıştırıp kabakların içini doldurun Üzerine kaşar peyniri rendesi serpip üstü yukarı gelecek biçimde fırına verin Peynir eriyince sıcak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|