Dana Buğulaması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dana BuğulamasıGereçler: 1 kg süt danası( pirzola veya kol tarafı) 300 gr arpacık soğanı 1 demet dereotu 2 yemek kaşığı yağ 1/ 2 bardak su-tuz Yapılışı: 1 Eti kemikli olarak birer kişilik parçalara böldürün Ayıklanmış soğan, kıyılmış dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 kaşık yağ ve 1/ 2 bardak suyla ateşe koyun Kapağını sıkıca kapatın![]() 2 Eti 5 dakika kuvvetli, sonra kısık ateşte 45-50 dakika pişirin Pilavla servis yapın![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|