Sebzeli Kuz Bud Sarması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Kuz Bud SarmasıSebzeli Kuz Bud Sarması - Sebzeli Kuz Bud Sarması Tarifi Malzemeler : 1 adet kuzu budu 2 havuç 1 su bbezelye tuz karabiber 4 diş sarımsak İç harcı için: 1 çorba kdomates salçası 1 tatlı kun 2 defne yaprağı tane karabiber su sıvıyağ tuz Hazırlanışı : İnceltilmiş eti yağlı kağıdın üzerine yayın Üzerine sarımsağı,haşlanmış bezelye ve havucu serpin Tuzunu ve karabiberini ayarlayarak yağlı kağıt yardımı ile sarın Tekrar bir de alüminyum folyo ile sararak önceden ısıtılmış 200 derecede pişirin Sosu için söke unu sıvıyağda kavurun Daha sonra üzerine tane karabiber ve defne yaprağını ekleyerek biraz daha kavurun Daha sonra salçayı da ekledikten sonra suyunu ve tuzunu ayarlayarak kıvamını alana kadar pişirin Pişen eti folyosundan ve yağlı kağıdından ayırdıktan sonra bir süre daha kızarttıktan sonra dilimleyerek servis tabağına alın Biz pişirdiğimiz gökçesu pilavı ile beraber servis ettik En son üzerine hazırladığınız sosu da üzerine gezdirip sıcacık servis edin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|