![]() |
Japon Usulü Dana Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Japon Usulü Dana Biftekbiftek nasıl pişirilir - dana biftek tarifi - dana bonfileMalzemeler: 500 gr ![]() 2 Taze soğan , ya da kereviz sapı, süsleme için 4 çorba kaşığı Soya sosu , ya da şoyu 2 çorba kaşığı pirinç sirkesi 30 gr ![]() 4 diş Sarımsak, dövülmüş 1 tatlı kaşığı Toz şeker 1 çorba kaşığı Çiçek yağı 12,5 cl ![]() Yapılışı: Soya sosu (ya da şoyu), pirinç şarabı, zencefil parçaları (isteğe bağlı), sarımsaklar ve tozşekeri bir kasede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Pişme saatinden 10 dakika önce, fırınınızın ızgarasını yakın ![]() Bonfile parçalarını kaptan çıkarıp, bir süzgeçte süzülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() Bonfile parçalarını ızgaradan alıp, bir servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|