![]() |
Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık Soğanlı Kuzu KapamaArpacık Soğanlı Kuzu Kapama Tarifi - Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Malzemeleri Arpacık Soğanlı Kuzu Kapama Gerekli malzeme: 6 parça kemikli kuzu ki 8-10 arpacık soğan 8 yeşil soğan 1 havuç Yarım demet dereotu 6 marul yaprağı tuz Eti tencereye koyup, suyunu salıp çekinceye kadar kısık ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() Ete tuz ve sebzeleri ilave edip 20 dakika daha pişirin ![]() ![]() Marul yapraklarını yıkayıp haşlayın ![]() ![]() Ayırdığınız arpacık soğanla birlikte sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|