Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güveç, kemikli, yapılır

Kemikli Güveç Nasıl Yapılır

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kemikli Güveç Nasıl Yapılır



kemikli et güveci - güveç yapılışı - koyun kaburgası güveç tarifiMalzemeler:


Yarım adet koyun kaburgası

5 diş sarımsak

3 adet kuru soğan

4 adet sivri biber

4 adet domates

3 çorba kaşığı sıvıyağ

1,5 tatlı kaşığı tuz

Yarım tatlı kaşığı karabiber


Yapılışı:


Kaburgalar iri doğranır Diğer malzemeler de doğranır Toprak güveve konur Üzerine tuz, karabiber serpilir ve yağ gezdirilir İyice karıştırılır Kapağı sıkıca kapatılır Hızlı ateşte 15 dakika pişirilir Sonra 160 derece fırında 1,5 saat pişirilir Sıcak olarak servise sunulur


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.