![]() |
Arap Usulu Selek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arap Usulu SelekArap usulu selek tarifi Malzemeler • Kuzu budu 1 büyük parça • Soğan (8`e bölünmüş) 200 gr ![]() • Tuz • Karabiber • Süt 800 ml ![]() • Basmati Pirinci 1 kg ![]() • Margarin 250 gr ![]() Hazırlanışı Kuzu budunu soğanlarla beraber derin bir tencereye yerleştirip üzerini aşacak kadar su ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin tenceredeki pişme suyunu ince bir süzgeçten temiz bir tencereye süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav pişerken eti iri parçalara ayınn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|