Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklalı, enginar, etli

Baklalı Ve Etli Enginar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baklalı Ve Etli Enginar



Baklalı ve Etli Enginar - Baklalı ve Etli Enginar Tarifi - Et Yemeği Tarifleri




MALZEMELER

250 gram kuşbaşı kuzu eti

150 gram iç bakla

2 adet enginar

10-12 adet arpacık soğan

2 yemek kaşığı domates salçası

Zeytinyağı

Tuz

HAZIRLANIŞI
1 Arpacık soğanları zeytinyağında bir süre kavurun
2 Salçayı ve eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin
3 Tencerenin içinde etlerin ortasına enginarları dizerek yerleştirin

NOT: Enginarların kalın dış yapraklarını ayıklayın Üst kısımlarından da kesin Arzu ederseniz bütün yapraklarını da ayıklatıp kullanabilirsiniz
4 İçbaklaları çevresine dizin
5 Enginarların üstünü geçmeyecek kadar sıcak su ve tuz ilave edip ağzı kapalı şekilde hafif ateşte suyunu çekene dek pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.