![]() |
Güveçte Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveçte KavurmaGüveçte Kavurma Tarifi - Güveçte Kavurma Yapılışı - Güveçte Kavurma Malzemeleri - Pişirme Talimatları Malzemeler (4 kişilik) 350gr kavurmalık dana kuşbaşı 3 yemek kaşığı sıvı yağ tuz yarım çay kaşığı karabiber 2-3 adet arpacık soğanı 4 adet lavaş ince kıyılmış: domates marul soğan Hazırlanışı Eti güvece arpacık soğanı ile birlikte koyun ve aygazın en küçük yerine en kısık ateşinde kavrulmaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|