Tavuklu Siron

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Siron



avuklu siron:

Malzemeler

1 adet tavuk gögsü

2 adet yufka

yoğurt

mayonez

sarımsak

pul biber

sıvı yağ

ve tuz


Tavuk gögsünü haşlayın, suyunu ayırıp gögüs etini didikleyin Yufkaları rulo yapın İki parmak eninde kesin Açtığınızda uzun şeritler elde edeceksiniz Bu şeritleri ikiye bölüp düz bir yere serin içine didiklenmiş tavuk gögsünü koyup gevşek bir şekilde kenarları açık olarak sarın yan çevirerek küçük bir tepsiye ya da borcama dizin (kesik tarafları görünecek şekilde) Orta hararetli fırında hafif sararıncaya kadar pişirin Çıkardıktan sonra biraz ılımasını bekleyip daha önce ayırdığınız tavuk suyu ile ıslatın Ayrı bir kapta 4 - 5 yemek kaşığı yoğurt, 2 tatlı kaşığı mayonez, tuz ve ezilmiş sarımsağı karıştırın Karışımı tavuk suyu ile ıslattığınız tepsiye dökün Üzerine kızdırılmış yağ ve pulbiber arzuya göre nane serpip servis yapın Muhteşem bir tad Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.