Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balkabaklı, pazılı, piliç

Balkabaklı Ve Pazılı Piliç

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balkabaklı Ve Pazılı Piliç



Balkabaklı ve Pazılı Piliç Tarifi - Balkabaklı ve Pazılı Piliç Nasıl Yapılır


Malzemeler:


1 adet küp doğranmış bütün tavuk

10 yaprak küp doğranmış pazı

1 adet küp doğranmış soğan

4 diş küp doğranmış sarımsak

150 gram küp doğranmış balkabağı

Yarım küp doğranmış pırasa

1 yemek kaşığı un

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz

Yarım çay kaşığı kişniş

Yarım çay kaşığı zerdeçal

Yarım çay kaşığı zencefil


Hazırlanışı:


İlk olarak zeytinyağında soğanı kavurun, ardından tavuğu sonra sırası ile sarımsak, balkabağı, pırasa ve unu ilave edip kavurduktan sonra suyunu ekleyin Yemeği baharatlarla tatlandırın


En son üzerine pazıları atıp, yemeği servis edin





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.