![]() |
Balkabaklı Ve Pazılı Piliç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balkabaklı Ve Pazılı PiliçBalkabaklı ve Pazılı Piliç Tarifi - Balkabaklı ve Pazılı Piliç Nasıl Yapılır Malzemeler: 1 adet küp doğranmış bütün tavuk 10 yaprak küp doğranmış pazı 1 adet küp doğranmış soğan 4 diş küp doğranmış sarımsak 150 gram küp doğranmış balkabağı Yarım küp doğranmış pırasa 1 yemek kaşığı un Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı kişniş Yarım çay kaşığı zerdeçal Yarım çay kaşığı zencefil Hazırlanışı: İlk olarak zeytinyağında soğanı kavurun, ardından tavuğu sonra sırası ile sarımsak, balkabağı, pırasa ve unu ilave edip kavurduktan sonra suyunu ekleyin ![]() ![]() En son üzerine pazıları atıp, yemeği servis edin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|