![]() |
Bindallı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BindallıBindallı yemegi tarifi - Bindallı yemegi nasil yapilir - Bindallı yemegi yapilisi ![]() Açıklama: 4 adet kemer patlıcan ½ tavukgöğsü veya 2 hindi biftek 100 gr mantar 2 şer adet kırmızı ve yeşilbiber 2 adet domates 20–25 ıspanak yaprağı 10–15 adet arpacık soğan 4–5 diş sarımsak ¼ limon suyu Tuz, karabiber Patlıcanları ocak ateşinde közleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta Tavuk veya hindi etini kalın dilimler halinde keselim ![]() ![]() ![]() Kızaran etleri kuşbaşı doğrayıp bekletelim ![]() ![]() Arpacık soğanları ve sarımsakları çevirerek kavuralım ![]() Mantarları boyuna dilimleyip, ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesleri doğrayıp ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|