Hindi Çoban Kavurma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Çoban Kavurma



MALZEMELER

600 gr Hindi Fileto Kusbasi

100 gr Tereyag

3 adet orta boy domates

20 adet arpacik sogan

8 dis sarmisak

4 adet tatli sivri biber

12 adet orta boy kültür mantari

1/2 demet maydanoz

1 adet defne yapragi

1 tatli kasigi kekik

1/2 tatli kasigi tatli kirmizi toz biber

1/2 tatli kasigi karabiber



YAPILIŞ TARİFİ

Genis bir tavada tereyagini eritip arpacik soganlar, sarmisak ve defne yapragini soteleyin Hindi fileto kusbasilari tavaya ilave edip hizli ateste renk alincaya kadar kavurun Sivri biberlerin çekirdeklerini temizleyip kusbasi dogradiktan sonra tavaya ilave edin Etler suyunu çektiginde kusbasi dogranmis kültür mantarlarini ilave edin Mantarlar suyunu çektiginde kabugu soyulup kusabasi dogranmis domatesleri ve bütün baharatlari tavaya atip lezzetlendirin Hindi çoban kavurmaniz pistiginde ocaktan alip taze kiyilmis maydanoz ilave ederek sicak olarak servise sunabilirsiniz




Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.