Tavuk Sultan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Sultan



Tavuk Sultan Tarifi - Tavuk Sultan Nasıl Yapılır - Tavuk Sultan Malzemeleri


Tavuk Sultan


6 kişilik Gerekli malzeme:

3 tavuk göğüs eti

250 gr tavuk kıyması

100 gr mantar,

1 soğan

1 kahve fincanı çekilmiş antepfıstığı

1 yumurta sarısı,

3 milföy hamuru

1 demet maydanoz

Tuz,

karabiber,

kekik


Tavuk göğüslerini ortadan ikiye açın Koparmamaya dikkat ederek et dövücü ile iyice ezin: Mantarları yıkayıp kurulayın

Tavuk kıymasına mantar, soğan, tuz, kekik, karabiber ve maydanozu ekleyip kıyma makinesinde çekin ya da robottan geçirin Antep fıstığını ilave edip karıştırın Hazırladığınız tavuk etlerinin ortasına harcı paylaştırın Rulo halinde sararak fırın tepsisine dizin Orta ısılı fırında 30 dakika pişirin

Ruloları tek tek milföy hamuruna sarın Üzerlerine yumurta sarısı sürüp tekrar fırına verin Kızarıncaya kadar yaklaşık 10 dakika daha pişirin Dilim dilim kesin, pilav, patates püresi ve domates sosu eşliğinde sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.