Zeytinyağlı Çalı Fasulye |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Çalı FasulyeZeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi - Fasulye Nasıl Pişirilir - Taze Fasulye Tarifleri 1 kg taze çalı fasulye 3 kahve fincanı zeytinyağı 2 orta boy soğan 1 kahve kaşığı şeker 2 orta boy domates tuz 1 su bardağı su Çalı fasulyeleri temizledikten sonra ortalarından bölünür Sonra tencerenin dibine değirmi şekilde döşenir, tuzu ve zeytinyağı konur Soğanları soyulur, ortadan ikiye yararak fasulyenin üzerine konur Ağır ateşte fasulyeler sararıncaya kadar pişirilir, daha sonra şekeri atılır, suyu eklenir, 1 saat pişirilir kuşbaşı doğranan domatesler fasulyenin üzerine serpilir 15 dakika daha pişirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|