Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çalı, fasulye, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Çalı Fasulye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Çalı Fasulye



Zeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi - Fasulye Nasıl Pişirilir - Taze Fasulye Tarifleri

1 kg taze çalı fasulye

3 kahve fincanı zeytinyağı

2 orta boy soğan

1 kahve kaşığı şeker

2 orta boy domates

tuz

1 su bardağı su


Çalı fasulyeleri temizledikten sonra ortalarından bölünür Sonra tencerenin dibine değirmi şekilde döşenir, tuzu ve zeytinyağı konur Soğanları soyulur, ortadan ikiye yararak fasulyenin üzerine konur Ağır ateşte fasulyeler sararıncaya kadar pişirilir, daha sonra şekeri atılır, suyu eklenir, 1 saat pişirilir kuşbaşı doğranan domatesler fasulyenin üzerine serpilir 15 dakika daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.