Çilek Konserve

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çilek Konserve



Çilek Konserve Tarifi - Çilek Konserve Nasıl Yapılır - Çilek Konserve Malzemeleri


Yıkanıp ayıklanmış çilekler, suyu süzdürüldükten sonra ağır toz şekeriyle veya şurupla dondurulur Toz şekeriyle dondurmak için kavanoza bir kat şeker, bir kat çilek konularak katlama yapılır ve en üst kata şeker serilir Kavanoz sıkıca kapatılarak dondurucuya yerleştirilir Şurupla dondurmada ise kavanoza 1/2 bardak şurup konulduktan sonra, 2 cm boşluk kalıncaya kadar çilek doldurulur Kavanoz kapatılır ve dondurucuya yerleştirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.