Çilek Konserve |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çilek KonserveÇilek Konserve Tarifi - Çilek Konserve Nasıl Yapılır - Çilek Konserve Malzemeleri Yıkanıp ayıklanmış çilekler, suyu süzdürüldükten sonra ağır toz şekeriyle veya şurupla dondurulur Toz şekeriyle dondurmak için kavanoza bir kat şeker, bir kat çilek konularak katlama yapılır ve en üst kata şeker serilir Kavanoz sıkıca kapatılarak dondurucuya yerleştirilir Şurupla dondurmada ise kavanoza 1/2 bardak şurup konulduktan sonra, 2 cm boşluk kalıncaya kadar çilek doldurulur Kavanoz kapatılır ve dondurucuya yerleştirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|