Avcı Sosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Avcı Sosu



Malzemesi :


125 gr yağ

200 gr mantar (dilimlenmiş)

50 gr arpacık soğanı (ince kıyılmış)

250 gr çiğ konkase domates

1 çay kaşığı ince kıyılmış tarhun otu

1 lt dömi glas

taze çekilmiş karabiber

tuz


Hazırlanışı :


Yağı derin bir tavada eritin Mantarları atıp biraz sote edin Arpacık soğanlarını ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin Çiğ konkase domatesi, tarhun otunu katın Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar çektirin Dömi glası ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin Oluşan kefi alın Tuz ve karabiberini ilave edin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.