Krema Soslu Brüksel Lahana |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Krema Soslu Brüksel LahanaKrema soslu brüksel lahana,Krema soslu brüksel lahana tarifi,Krema soslu brüksel lahananın yapılışı Malzemeleri 500 gr brüksel lahanası 250 gr krema 2 adet havuc 1 adet sogan yarım su bardagı zeytin yagı istege baglı diger baharatlar tuz Hazırlanışı Önce soganları ince ince dogruyoruzDaha sonra yapacak oldugunuz tavaya zeytin yagını dökün ve yagı biraz kızdırınYag kızdıktan sonra soganları icine atınBrüksel lahanalarını ince dograyınSoganla birlikte yagda 10 dakika kavurunKavrulan malzemeye tuz ilave edinİçine kremayı bosaltın ve krema köpürmeye baslayınca icine terci ettiginiz baharatlardan ekleyin üzerini maydonoz koyarak servise sunun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|