![]() |
Endülüs Usulü Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Endülüs Usulü KuşkonmazMalzemeler 1/2 kg Taze veya Konserve Kuşkonmaz 1 Dilim Bayat Ekmek 1/2 Demet Maydanoz 2 Diş Sarmısak 1 Kırmızı Dolmalık Biber 1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı 1 Yemek Kaşığı Üzüm Sirkesi Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Kuşkonmazların saplarını ucundaki mor renkli kısmın bittiği yerden başlayarak bıçakla kazıyıp temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede zeytinyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız karışımı ince delikli bir süzgeçten geçirin ve tekrar tavaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|