Enginar Musakka

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginar Musakka



Enginar Musakka Tarifi - Enginar Musakka Yapılışı - Enginar Musakka Nasıl Yapılır - Enginar Musakka Malzemeleri

Enginarın sapını dibinden kesiniz, kabuklarını ayıklayıp yalnız göbeğini lokma lokma doğrayınız Tuzlu ve limonlu suya kabuklarıyla atınız Kuşbaşı doğranmış yarı yağlı eti, çentilmiş 2 soğanı, 1 kaşık tereyağıyla tencerede kuvvetli ateşte çeviriniz Rengi dönmeye başlayınca biraz ince kıyılmış dereotu koyunuz İki kez karıştırıp indiriniz Enginarları sudan çıkartınız, tuz ve limonla oğduktan sonra üzerine hemen soğuk su döküp sıra ile kuşhaneye döşeyiniz Ortasına etleri koyunuz, etrafına ve üstüne enginarları sıralayınız Tuzunu serpip üstüne çıkıncaya kadar etsuyu koyunuz, kapalı orta ateşte pişiriniz Pişirirken suyuna dikkat ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.