Havuçlu Kereviz Halkaları |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Havuçlu Kereviz HalkalarıMalzemeler : 2 adet Kereviz 2 adet Havuç 1 adet Limon suyu 2 adet Patates Tuz 2 su bardağı Bezelye konservesi Tarifi: Önce yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kaseye ekleyin Kerevizleri güzelce soyup bu kaseye alın Havuçları yıkayıp soyun Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havuçları bu boşluklara yerleştirin Dikkatlice havuçlu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın Artan havuçları ve soyduğunuz patatesleri küp küp doğrayarak tencereye ekleyin Kerevizlerin üzerini geçecek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın Garnitür eşliğinde servis yapın alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|