Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
halkaları, havuçlu, kereviz

Havuçlu Kereviz Halkaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Kereviz Halkaları





Malzemeler :


2 adet Kereviz

2 adet Havuç

1 adet Limon suyu

2 adet Patates

Tuz

2 su bardağı Bezelye konservesi



Tarifi:



Önce yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kaseye ekleyin Kerevizleri güzelce soyup bu kaseye alın


Havuçları yıkayıp soyun Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havuçları bu boşluklara yerleştirin Dikkatlice havuçlu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın


Artan havuçları ve soyduğunuz patatesleri küp küp doğrayarak tencereye ekleyin Kerevizlerin üzerini geçecek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın


Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın


Garnitür eşliğinde servis yapın


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.