Kuzu Kaburgalı Kapuska |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Kaburgalı KapuskaKuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska Malzemeler : 1 Kilo Beyaz Lahana 300 Gr Kuzu Eti2 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K Domates Salçası1 Çorba K Biber Salçası3 Çorba K BulgurSıvıyağ Tuz Tane Karabiber Hazırlanışı : İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz Soğanları ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Doğranmış sarımsak, domates salçası ve biber salçasını katıp kavurmaya devam ediyoruz![]() Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz Lahana tamamen et ile birlikte susuz olarak kavrulduktan sonra sıcak su döküyoruz Orta kıvamda piştikten sonra bulgurunu ekliyoruz![]() Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|