![]() |
Şıhlil Mahşil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şıhlil Mahşilkabak nasıl pişirilir - kabak yemeği tarifi - Şıhlil Mahşil nasıl yapılır MALZEMELER * 1 kg tombul kabak (Girit kabağı) * Yarım kg kıyma * 1 adet soğan * 2 adet sivri biber * 2 adet domates * 1 çorba kaşığı tereyağı * 1 su bardağı haşlanmış nohut * 1 demet kıyılmış maydonoz * Yarım su bardağı pirinç (ıslatılmış) * Tuz, karabiber, pulbiber, nane, kekik * 1 yemek kaşığı salça * Ayçiçek yağı (kızartmak için) TARİF Kabakların dışını alacalı ince bir şekilde soyalım ya da kazıyalım ![]() ![]() ![]() ![]() Kıymayı bir tencereye alıp kavuralım ![]() ![]() Kalan diğer malzemeyi ve baharatı ekleyip ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|