Sığır Dili Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sığır Dili Haşlama



Sığır Dili Haşlama Tarifi - Sığır Dili Haşlama Nasıl Yapılır - Sığır Dili Haşlama Malzemeleri



Malzeme:

1 kg sığır dili

1 soğan

karabiber

kırmızı biber

1 demet kereviz yaprağı,

sarımsak

tuz


Yapılışı:

Dili kaynar suda yıkayıp, kalın pamuk ipiyle sıra sıra rosto gibi sıkıca sarın Bir tencereye su, soğan, kereviz yaprağı, tuz, baharatları ve dili koyup haşlayın Sudan çıkartıp iplerini çözün Üst derisini çıkartıp, dilimleyip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.