Baklalı Jasmin Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baklalı Jasmin Pilavı




Hazırlama süresi: 15 dakika
Pişirme süresi: 25 dakika

Baklaları yıkayıp küçük küçük kesin Bir kaşık unlu suda biraz bekletin Sonra haşlayıp süzün Pilav tencerenize yağı koyup, pirincinizi ve tuzu ilave edip hafif kavurun Suyunu ilave edip pişmeye bırakın Haşladığınız baklaları ve ince kıyılmış dereotunu da ilave edip ocağın altını kapatın


Malzemeler

• 15 su bardağı jasmin pirinci

• 3 su bardağı sıcak su

• 500 gram taze bakla

• Yarım demet dereotun 1 yemek kaşığı un

• 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.