Tarçın Şurubu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçın Şurubu



Tarçın Şurubu Nasıl Yapılır - Kanela Şurubu - Tarçın Şurubu tarifi

Malzemeler:

1/2 kg kabuk tarçın

200 gr karanfil

200 gr zencefil

6 lt su

3 kg şeker

2 limon suyu

Yapılışı:


Bütün malzemeyi 3-4 saat kaynatıp, 2 limonun suyunu ekleyin Bez bir süzgeçten geçirin Soğuyunca cam kavanozlara koyun Kanelayı da hem sıcak, hem de soğuk içebilirsiniz Dilerseniz, beyaz süt tatlılarının üstüne de koyabilirisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.