![]() |
Acı Soslu Gümüş Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Soslu Gümüş BalığıAcı Soslu Gümüş Balığı Tarifi - Acı Soslu Gümüş Balığı Yapılışı - Acı Soslu Gümüş Balığı Nasıl Yapılır - Acı Soslu Gümüş Balığı Malzemeleri 500 gr gümüş balığı (una bulanarak tavada kızartılmış) 45 gr (3 çorba kaşığı) rafine yağ 1 orta boy soğan (ince doğranmış) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 400 gr domates (kabukları soyulup kuşbaşı doğranmış) 400 gr (2 su bardağı) su 2 çorba kaşığı ketçap 2 çorba kaşığı sirke 1 kahve kaşığı pul kırmızıbiber 1 tatlı kaşığı hardal 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 2 çorba kaşığı doldurulmuş yeşil zeytin (dilimlenmiş) Büyük bir tavada yağı orta ateşte kızdırınız ![]() ![]() Domatesleri, suyu, ketçapı, sirkeyi, pul kırmızıbiberi, hardalı, tuzu ve şekeri ekleyip karışımı kaynatınız ![]() ![]() Balıkları ekleyip karıştırdıktan sonra, ateşi açarak tekrar kaynatınız ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp, içindekileri ısıtılmış bir servis tabağına boşaltınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|