Çinekop Dolması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çinekop Dolmasıçinekop nasıl pişirilir - mantarlı çinekop - mantar soteli çinekop dolmasıMalzemeler: 4 kişilik 4 adet çinekop 1 adet soğan 250 gram mantar 8 diş sarımsak 1 çay kaşığı susam 1 çay kaşığı kuş üzümü 8 adet kürdan 2 adet kereviz sapı 4 adet yeşil soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı sıcak su 10 adet arpacık soğan Tuz Kırmızıbiber Karabiber Tarifi: Soğanı yemeklik doğrayın İçine ince doğranmış mantarları ekleyin Mantarlar suyunu çektiğinde baharatlarını ayarlayın, 1'er çay kaşığı kuş üzümü ve susamı da ekledikten sonra soğutun Çinekopların kılçıklarını çıkarın Sarımsakları iyice döverek balıkların içlerine koyun Hazırlanan mantar soteli harcı balıkların içine doldurun Kürdanla dikin Balıkları bir kenarda bekletin Tepsiye kereviz saplarını dizin Balıkları yeşil soğanlarla bağlayıp, kereviz yapraklarının üzerine dizin Üzerine 1 çay bardağı zeytinyağı ve 1 su bardağı suyu dökün Fırında pişirin Arpacık soğanları da fırınlayıp, balıklarla birlikte servis yapın alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|