Palaimon Bohça

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Palaimon Bohça



Palaimon Bohça Tarifi - Palaimon Bohça Nasıl Yapılır - Palaimon Bohça Malzemeleri


Malzemeler

750 gram dilim somon

2 çorba kaşığı tereyağı

1 adet ince kıyılmış soğan

2 diş sarmısak

50 gram haşlanmış ahtapot

50 gram haşlanmış kalamar

5-6 adet karides, 5-6 adet mantar

100 gram iskorpit balığı

1 çorba kaşığı soya sosu

4 dilim mozzarella peyniri

Karabiber




Yapılışı

TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın Daha sonra güvece yerleştirin Üzerlerine mozzarella peyniri koyun Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.