Alabalık İzgara Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık İzgara Nasıl Yapılıralabalık tarifi - alabalık ızagara yapılışı - alabalık ızgara yapımı Alabalık ızgara malzemeleri 4 büyük alabalık, 4 domates, 12 defne yaprağı, 2 soğan, roka ![]() Alabalık ızgara nasıl yapılır? Alabalıkların karınlarını yaralım ve içlerini temizleyelim Kılçıkları bütün olarak çıkaralım Bu işlemleri yaptıktan sonra alabalık filetoları elde etmiş olduk ![]() Bu filetoların içlerine domates ve limon dilimleri dizelim, defne yaprakları yerleştirelim ![]() Bu şekilde hazırladığımız alabalıklar yağlı bir tepsiye dizelim ve 200 derecede ısınan bir fırına sürüp üstleri kızarana kadar pişirelim ![]() Alabalıklar piştikten sonra roka ve kırmızı soğanlarla birlikte servis tabaklarına alalım ![]() Sıcak olarak servis edelim
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|