Bulgurlu Balık |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bulgurlu BalıkBulgurlu Balık Tarifi - Bulgurlu Balık Nasıl Yapılır - Bulgurlu Balık Malzemeleri Bulgurlu Balık Yarım kg somon 1 su bardağı köftelik bulgur 4 adet taze soğan 2 adet sivri biber 1 bağ maydanoz 1 limon 3 adet domates Tuz, pul biber 2 çorba kaşığı zeytinyağı Üzeri için: 2 çorba kaşığı zeytinyağı Köftelik bulgurun üzerine 1 su bardağı ılık su konur 10 dakika bekletilir Sonra rende domates, ince kıyılmış maydanoz, biber, soğan, limon suyu, tuz, pul biber ve zeytinyağı eklenir Bir güzel karıştırılır Servis tabağına düzelterek yerleştirilir Diğer yanda fleto şeklindeki somonlar, az yağlı teflon tavada iki yüzü pişirilir İri parçalar şeklinde bulgurlu karışımın üzerine yerleştirilir ve zeytinyağı gezdirilir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|