Taze Ot Sosunda Levrek |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Ot Sosunda Levreksoslu levrek - fesleğenli levrek - balık için ot sosu tarifiMalzemeler: 4 kişilik 800 gram levrek 1 adet avokado Yarım kereviz Yarım elma 1 yaprak yeşil salata 150 gram brokoli 1 tutam dereotu 4 dal fesleğen 1/4 demet maydanoz 4-5 yaprak roka 1 adet domates 300 gram mayonez Yarım fincan limon suyu Tereyağı Tuz Karabiber Tarifi: Fesleğen, maydanoz, dereotu ve rokayı ayıklayıp, yıkayın Kaynar suya atıp, 1 dakika haşlayın Çıkarıp, suyunu süzün Blendıra koyun Püre haline getirin Mayonezin yarısıyla birlikte karıştırın Limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın Ayıklanmış levrek dilimlerini tereyağında kızartın Başka bir kabın içine küp küp kesilmiş sebzeleri koyun Tuz ve karabiber ekin Kalan mayonezle karıştırın Son olarak önceden hazırladığınız yeşil sosu tabağa dökün Ortasına sebzeleri koyun Kenarına levrekleri dizdikten sonra servis yapın alıntı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|