Frambuazlı Armut Tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Frambuazlı Armut Tatlısı



Frambuazlı Armut Tatlısı nasıl yapılır

Malzemeler

6 tane armut

200 gr frambuaz

Yarım kilo toz şeker

3 tane karanfil

Yapılışı

Armutların yıkadıktan sonra saplarını koparmadan kabuklarını soyun İçini fazla oyup şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkartın Armutları bir tencerenin içine 100 gr şeker ve karanfille birlikte atın, pişmesini bekleyin Bu arada 200 gram frambuazı püre haline getirene kadar ezin ve geri kalan şekeri ekleyerek karıştırın Pişen armutları bir tepsiye dizin, hazırladığınız karışımı armutların üzerine dökün Bu kez önceden ısınmış olan fırına atın ve 5 dakika bekletin Tatlınız soğuduktan sonra servise hazır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.