Frambuazlı Armut Tatlısı |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Frambuazlı Armut TatlısıFrambuazlı Armut Tatlısı nasıl yapılır Malzemeler 6 tane armut 200 gr frambuaz Yarım kilo toz şeker 3 tane karanfil Yapılışı Armutların yıkadıktan sonra saplarını koparmadan kabuklarını soyun İçini fazla oyup şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkartın Armutları bir tencerenin içine 100 gr şeker ve karanfille birlikte atın, pişmesini bekleyin Bu arada 200 gram frambuazı püre haline getirene kadar ezin ve geri kalan şekeri ekleyerek karıştırın Pişen armutları bir tepsiye dizin, hazırladığınız karışımı armutların üzerine dökün Bu kez önceden ısınmış olan fırına atın ve 5 dakika bekletin Tatlınız soğuduktan sonra servise hazır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|